A Magyar Kert és Energia Klaszter Kft. (korábban Lippert és Társai Bt.) 2001-ben alakult kertépítési és parkfenntartási feladatok végzésére, azzal a céllal, hogy magas minőségi színvonalat képviselő, a piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodni tudó vállalkozás jöjjön létre.

A tartós fejlődésnek és a tevékenységi kör lépcsőzetes bővülésének az eredményeként a vállalat a térség egyik meghatározó szereplője lett a kertépítés-, automata öntözőrendszer építés és zöldterület fenntartás, valamint az öntözőrendszer alkatrészek értékesítése terén. Működését 2009 májusa óta Magyar Kert és Energia Klaszter Kft. néven folytatja.

Főbb tevékenységeink

  • Kertépítés: profilunk felöleli a park- és kertépítés egész folyamatát, a tervezéstől a kivitelezés utolsó mozzanatáig
  • Automata öntözőrendszerek tervezése, építése és üzemeltetése terén komoly műszaki háttérrel, szakismerettel és referenciákkal rendelkezünk
  • Kertfenntartás: magán- és intézményi kertek, vagy nagyobb – akár többhektáros – parkok szakszerű gondozására komplett zöldterület fenntartási programokat kínálunk, de természetesen kisebb, egyedi feladatokat is vállalunk
  • Hóeltakarítás – síkosságmentesítés
  • Szaktanácsadás
  • Kereskedelem: öntözőrendszer alkatrészek, továbbá kertépítési alap- és segédanyagok széles skáláját forgalmazzuk kertépítők és magánszemélyek részére egyaránt Veszprémben, csomagküldéssel az ország bármely részére
  • Fás szárú energia ültetvény létesítése és fenntartása, betakarítás, faaprítás

Tevékenységeinket kiterjedt, megbízható alvállalkozói és beszállítói háttérrel végezzük.

Díjaink

Intézményi megbízóink az általunk fenntartott zöldterületek kapcsán a következő elismeréseket kapták:

  • Valeo – Virágos Veszprémért, 2005
  • McDonald’s étterem – „A Virágos Veszprémért” versenyben elért kiemelkedő városszépítő tevékenysége elismeréséül, 2006
  • 2 Lotti Panzió – Virágos Veszprémért

Cégfilozófia

Elkötelezetten az állandó fejlődés iránt, lépést tartunk a legújabb technológiákkal és anyagokkal, hogy minden téren a legjobbat tudjuk kínálni megbízóink számára.

Tevékenységünk során hangsúlyt helyezünk a környezettudatos gondolkodásra. Fontosnak tartjuk a környezeti terhelés minimalizálását, ezért a növényvédő szerek illetve műtrágyák körültekintő alkalmazása mellett a pontos adagolásra és a kellő időben történő kijuttatásra törekszünk.

Célunk, hogy a Magyar Kert és Energia Klaszter Kft. mindenkor feleljen meg a szakmai követelményeknek és minőségi elvárásoknak, megbízóink és vevőink igényeit messzemenőkig tartsa szem előtt, partneri megítélése kedvező legyen, jó hírnevét folyamatosan erősítse, és a minőség iránti elkötelezettség, valamint a töretlen szakmai fejlődésre való igény minden munkatársnál belső késztetéssé váljon.